Verksted med spesialkompetanse

VS Service er et av regionens største verksteder.

Våre 12 verkstedansatte har over 35 års erfaring med General Motors. Vi påtar oss alle reparasjoner på GM, Jeep, Chrysler og Ford-US kjøretøy.

Ved vårt autoriserte verksted utfører vi i tillegg service og reparasjoner på våre europeiske merker som Audi, BMW, Porsche, Mercedes, Citröen og Land Rover.

Vi utfører EU-kontroll på alle typer kjøretøy opptil 7.500 kg

Nyhet! Fra 01.01.2016 er det endrede regler når det gjelder nedregistering av biler. Ta kontakt for info/tilbud.

Verksted

Service

test-service-mekaniker
Ved bruk av produsentens vedlikeholdsprogram sikrer du at bilen din alltid er i drift- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand. De forskjellige amerikanske modeller krever ulik service, avhengig av bilmodell, type kjøring og kilometerstand. Det er meget viktig at disse intervallene blir fulgt og at smøremidler som benyttes imøtekommer produsentens krav.
Har du spørsmål om service, ta kontakt med vårt verksted

Periodisk kjøretøykontroll – EU kontroll

test-service-eu-kontroll
Vårt verksted utfører EU kontroll. Hvis du allerede er servicekunde, kan vi automatisk kalle inn bilen til kontroll før forfall på SMS. Vi kjenner produsentes toleransegrenser og slitasjegrad og kan gi deg et overslag på hva som bør repareres.
EU-kontroll kan utføres inntil 4 måneder før forfall, derfor kan vi planlegge og tilpasse EU-kontroll i forbindelse med en rutineservice eller legge den til en periode hvor du ikke har behov for bil. Enklere og rimeligere for deg.
logoer-chevroletlogoer-cadillaclogoer-gmclogoer-dodgelogoer-jeeplogoer-fiat

Spør oss om finansiering!

logo_gjensidige

Spør oss om finansiering!

logo_santander