VS Auto blir Bertel O. Steen Buskerud

VS Auto har nå blitt en del av Bertel O. Steen Buskerud AS. Selskapet får to lokasjoner i Drammen; Lierstranda og Åssiden. Drammensregionen er i sterkt vekst, og vi vil med dette ta en sterkere posisjon i området. Målet er å kunne gi deg som kunde et bredere produkt- og tjenestetilbud samlet sett, og å øke vår kapasitet innen servicemarkedet.

I VS Auto as sine tidligere lokaler på Åssiden er det nå etablert en rent bruktbilsenter for merkene Bertel O. Steen tilbyr, samt utvalgte modeller fra andre merker. På Åssiden tilbys også service på Citroen, Peugeot og Kia. Vår skade/lakk virksomhet her blir også videreført. Tilbudet for amerikanske biler vil fases gradvis ut for å kunne fokusere på Bertel O. Steen sine egne merker.

Bertel O. Steen på Lierstranda vil fortsette som nybilforhandler og verksted for Peugeot, Kia og Mercedes-Benz, samt at Citroën også flyttes over til Lierstanda fra Åssiden fra 1. september. Samtlige medarbeidere i VS Auto blir med videre. Dette sikrer kontinuitet og ivaretar vår relasjon til deg. Vi står klare til å gi deg fortsatt topp service og gode kundeopplevelser.

Velkommen til oss!

 
 

Våre siste bilerSe alle våre biler

Spør oss om finansiering