Her hos oss i VS Auto er vi genuint interesserte i bil. Vi tilbyr et variert utvalg fra vårt 3000 kvm topp moderne bilanlegg. Som autorisert Citroen og Dodge / RAM forhandler har vi til enhver tid spennende nyheter og gode tilbud på nye og brukte biler.

Vi har distriktes største utvalg av amerikanske biler fra Chevrolet, Dodge, Cadillac, GMC og US Ford. Kom innom oss for demo og visning av markedets råeste Pick up og SUV's.

Du vil også finne et variert utvalg av tyske premiumbiler fra Audi, BMW, Mercedes og Porsche. Vi håndplukker utvalgte kvalitetsbiler fra våre samarbeidspartnere i Europa, og tilbyr inntil 5 års garanti.

Møtestedet for de beste bilopplevelser

Vi tror at man aldri blir helt voksen. Og vi tror at en bilbutikk skal være mer enn bare en bilbutikk. Et bilkjøp skal være en trygg og god opplevelse, samtidig som noe man gleder seg til, ung som gammel. Opplevelsen som sitrer i kroppen fra tiden hvor man vurderer å kjøpe bil, til dagen man ruller ut av butikken.

Vi i VS auto lever for bil – og våre kunder. Vi tror at gode kundeopplevelser oppstår gjennom god service og god veiledning. Fornøyde kunder er tross alt vårt viktigste bevis og grunnen til at våre kundene kommer tilbake.

Image
Eirik Vennerød

Daglig leder

Telefon: +47 906 64 476
E-post: eirik@vs-auto.no

Min første bil var en militærgrønn 73-modell Volvo 144. Det varte ikke lenge før denne ble byttet ut med en Golf GTI 81 modell. Derifra har det blitt uendelig mange biler, noen lærepenger, men ikke minst mye bilglede.

Etter nærmere 20 år i industri og entreprenørbransjen, var tiden inne fra å gjøre hobby til næring. Min lidenskap for bil gjenspeiler seg i det vi gjør i VS-Auto. Min erfaring fra det private næringslivet skal sørge for at våre rutiner og leveranser er av ypperste kvalitet.

Simen Haust

Salgssjef bedriftsmarked

Telefon: +47 938 71 715
E-post: simen.haust@vs-auto.no

Morten Hansen

Kundemottaker

Telefon: +47 32 80 94 82
E-post: morten@vs-service.no

Ole Lundby

Verksmester

Telefon: +47 32 80 94 95
E-post: ole@vs-service.no

Stein Erik Sønju

Deleselger

Telefon: +47 32 80 94 64
E-post: stein.erik@vs-service.no

Image
Simen Dekko

Selger

Telefon: +47 412 68 705
E-post: simen@vs-auto.no

Image
Christian Skjerven

Selger Citroen

Telefon: +47 984 42 637
E-post: christian@vs-auto.no