Autorisert verksted

VS Service er et av de største og mest kompetente verkstedene i regionen vår. Våre 12 verkstedansatte har mer enn 35 års erfaring med biler fra General Motors. Du kan dermed trygt overlate alle reparasjoner på GM, Jeep, Chrysler og Ford-US kjøretøy til oss.

Vi er også autorisert merkeverksted for Citroen og Dodge / RAM, og utfører dessuten service og reparasjoner på andre europeiske merker som Audi, BMW, Porsche, Mercedes, og Land Rover.

Verkstedet vårt utfører også EU-kontroll på alle biltyper, helt opp til 7.500 kg.

OBS! Fra 01.01.2016 er det endrede regler når det gjelder nedregistering av biler. Ta kontakt for info/tilbud.

Vi er autorisert Citroën og Dodge / RAM verksted

Service

Når du følger produsentens vedlikeholdsprogram, sikrer du at bilen din alltid er i drifts- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand.

De forskjellige amerikanske modellene krever ulik service, avhengig av bilmodell, type kjøring og kilometerstand. Det er svært viktig at disse intervallene blir fulgt og at smøremidlene som benyttes imøtekommer produsentens krav.


Spørsmål? Kontakt oss

Delelager for amerikanske biler

Amerikanske biler er gjerne noe for seg selv også når det kommer til deler. Vi lagerfører derfor de mest vanlige delene til General Motors-, Dodge- og Ford-modellene vi selger. Og skulle noe mangle, har vi rask levering fra sentrallageret i Sverige.


Spørsmål? Kontakt oss

EU-kontroll

Alle biler som er eldre enn 4 år skal EU kontrolleres hvert andre år. Hos oss får du gjort det raskt, rimelig og fagmessig, for alle biler opp til 7,5 tonn. Ta kontakt, så finner vi en time som passer.


Spørsmål? Kontakt oss